Deskripsi Kelas Cupcake Deko

DESKRIPSI KELAS BASIC CUPCAKE DECORATING



Basic Cupcake Decorating Class anjuran Rezeki Walon Enterprise boleh disertai dengan yuran sebanyak RM140 sahaja. Kelas cupcake deko akan berlangsung selama selama 3 jam dan amat sesuai untuk beginner yang ingin mempelajari teknik-teknik mendeko cupcake. Peralatan yg perlu dibawa ialah apron,kain lap dan tupperware untuk membawa pulang cupcake. Setiap pelajar akan membawa pulang 12 biji cupcakes yg telah dideko sendiri. Antara tema2 hiasan yg akan dipelajari ialah garden theme, flower basket, kids theme dll.Sila confirmkan tempat anda selewat-lewatnya 3 hari sebelum tarikh kelas diadakan.Email rezekiwalon@gmail atau call 018-2266577 untuk mendaftar

Kelas Hands-On Homemade Chocolate

KELAS HANDS-ON HOMEMADE CHOCOLATE

Kami akan menganjurkan kelas hands-on homemade chocolate.Class details:

Mempelajari teknik mudah pembuatan choc menggunakan choc compound (dark, milk dan white).Anda akan membawa pulang choc yang dibuat sendiri berserta 1 free choc mould.

Akan diajar cara menghasilkan :
1. Lollichoc pelbagai warna
2. Assorted choc praline with filling (blueberry,strawberry,dark choc,caramel)
3. ChocOreo
4. Teknik mewarnakan coklat
Kelas akan berlangsung selama 4 jam.Yuran pendaftaran adalah sebanyak RM150 sahaja.
Sila email rezekiwalon@gmail untuk mendapatkan jadual kelas.

Tuesday, December 16, 2008

October - November updates

Sorry guys..been leaving the blog not updated for quite some time.Busy..busy..busy.Finally when my sister's wedding dah berlangsung on 30th Nov 2008,baru lah rasa lega sikit.I made a 3 tier wedding cupcakes for my sister tapi gambar i'll upload later la ek.To those yang i tak dapat nak accept order..thousand appologies..November was really hectic.Tak banyak order yg i dapat accept sebab sibuk dengan my sister's wedding preparation.Ada order yg i tak sempat amik gambar pun.Neways here are some of the pics yang ada..



This is a mini fondant orange cake, a gift for a gud friend for her engagement.Congrats dear..cepat naik pelamin yer.


Ros from Smart Reader Kids Kg Pandan ordered for her son's previous babysitter.Adikbradik dgn EynaJB rupanye.Hihihi


Anita from Astro ordered for her daughter.


Supermini vanilla muffin with strawberry chips for makan2


Chocky fruity tartlet for Ekin


Mardhiah ordered these ManU themed cupcakes for her special friend.25pcs choc moist supermnini cupcakes


Repeat order from Mardhiah.Choc moist jugak.yum..yum.

No comments: