Deskripsi Kelas Cupcake Deko

DESKRIPSI KELAS BASIC CUPCAKE DECORATING



Basic Cupcake Decorating Class anjuran Rezeki Walon Enterprise boleh disertai dengan yuran sebanyak RM140 sahaja. Kelas cupcake deko akan berlangsung selama selama 3 jam dan amat sesuai untuk beginner yang ingin mempelajari teknik-teknik mendeko cupcake. Peralatan yg perlu dibawa ialah apron,kain lap dan tupperware untuk membawa pulang cupcake. Setiap pelajar akan membawa pulang 12 biji cupcakes yg telah dideko sendiri. Antara tema2 hiasan yg akan dipelajari ialah garden theme, flower basket, kids theme dll.Sila confirmkan tempat anda selewat-lewatnya 3 hari sebelum tarikh kelas diadakan.Email rezekiwalon@gmail atau call 018-2266577 untuk mendaftar

Kelas Hands-On Homemade Chocolate

KELAS HANDS-ON HOMEMADE CHOCOLATE

Kami akan menganjurkan kelas hands-on homemade chocolate.Class details:

Mempelajari teknik mudah pembuatan choc menggunakan choc compound (dark, milk dan white).Anda akan membawa pulang choc yang dibuat sendiri berserta 1 free choc mould.

Akan diajar cara menghasilkan :
1. Lollichoc pelbagai warna
2. Assorted choc praline with filling (blueberry,strawberry,dark choc,caramel)
3. ChocOreo
4. Teknik mewarnakan coklat
Kelas akan berlangsung selama 4 jam.Yuran pendaftaran adalah sebanyak RM150 sahaja.
Sila email rezekiwalon@gmail untuk mendapatkan jadual kelas.

Thursday, June 17, 2010

Cupcake Untuk Majlis Merisik









Cupcakes ni adalah tempahan dari Nurina all the way from Port Klang untuk majlis merisik kakaknye di Melaka.Tema - ungu dan putih.
Yang 6 pcs cupcake tu pulak untuk Fathers' Day celebration katanye.
Tq for your order!

Tuesday, June 15, 2010

Tribute To All Dads

Fathers' Day is jez around the corner..
Still looking for the right gift your beloved dad?
Look no more..This time let the chocolates do the talking.



No matter its for your 'PAPA', 'DADDY', 'ABAH' or 'AYAH',don't miss this great promo to brighten up their Fathers' Day.
Order this Fathers' Day Choc now to be collected on Friday (18/06/2010) at my place.
Fathers' Day Choc Gift (assorted/16pcs) + Riben only at RM18.
Ordering will be open till tomorrow, Thursday (17/06/2010), 5pm.

Kelas Basic Cupcake Deco 12/06/2010

Kelas kali ni dihadiri oleh Kak Mariam.
Lihatlah hasil kerja Kak Mariam..Not bad kan?
Akak ni pemalu.Tak bagi eina snap gambar dia sekali.





Kak Mariam pun cadang2 nak start cupcake bisnes.
Selamat maju jaya akak...

Wednesday, June 9, 2010

Kelas Basic Cupcake Deko 6/06/2010

Sepatutnye kelas ni dihadiri oleh 2 orang student, Lia dan Iffah.Tapi Lia couldn't make it due to masalah yg tak dapat dielakkan.
So hari tu eina one to one dengan Iffah je.

Inilah hasil kerja Iffah.



Kata Iffah, dia belajar deko cupcake ni untuk start bisnes.
So eina wish Iffah all the best n u can always contact me for any enquiries.