Deskripsi Kelas Cupcake Deko

DESKRIPSI KELAS BASIC CUPCAKE DECORATING



Basic Cupcake Decorating Class anjuran Rezeki Walon Enterprise boleh disertai dengan yuran sebanyak RM140 sahaja. Kelas cupcake deko akan berlangsung selama selama 3 jam dan amat sesuai untuk beginner yang ingin mempelajari teknik-teknik mendeko cupcake. Peralatan yg perlu dibawa ialah apron,kain lap dan tupperware untuk membawa pulang cupcake. Setiap pelajar akan membawa pulang 12 biji cupcakes yg telah dideko sendiri. Antara tema2 hiasan yg akan dipelajari ialah garden theme, flower basket, kids theme dll.Sila confirmkan tempat anda selewat-lewatnya 3 hari sebelum tarikh kelas diadakan.Email rezekiwalon@gmail atau call 018-2266577 untuk mendaftar

Kelas Hands-On Homemade Chocolate

KELAS HANDS-ON HOMEMADE CHOCOLATE

Kami akan menganjurkan kelas hands-on homemade chocolate.Class details:

Mempelajari teknik mudah pembuatan choc menggunakan choc compound (dark, milk dan white).Anda akan membawa pulang choc yang dibuat sendiri berserta 1 free choc mould.

Akan diajar cara menghasilkan :
1. Lollichoc pelbagai warna
2. Assorted choc praline with filling (blueberry,strawberry,dark choc,caramel)
3. ChocOreo
4. Teknik mewarnakan coklat
Kelas akan berlangsung selama 4 jam.Yuran pendaftaran adalah sebanyak RM150 sahaja.
Sila email rezekiwalon@gmail untuk mendapatkan jadual kelas.

Thursday, July 29, 2010

Cute Ladybird Lolli-chocies







These cuties sesuai dijadikan hadiah birthday, hadiah graduasi atau untuk yg tersayang.
Commeelllll sgt!

Wednesday, July 28, 2010

Baby themed cupcakes





Yang ni pun ordered by Jojie, to be delivered to her fren, Mala in Bandar Tun Razak.
Mala is expecting a baby, dued end of this month.
Best wishes to u Mala.
And as for Jojie..thanx again!

Fondant engagement cuppies





Order ni dari my returning customer,Jojie.
Untuk kawan dia kalau tak silap eina.
Eina buatkan american choc cuppies, topped with golden dusted fondant and decorated with pink plus blue roses + butterflies.
Congrats untuk Diana dan Azizi...Tq Jojie

Lovey-dovey lolli-choccies





Heart shaped lollie-choccies and l.o.v.e. lolli-choccies with edible gold dust.
Contact eina at 012-3582639 or emel rezekiwalon@gmail.com to order

Birthday Lolli-choccies





These are birthday themed lolli-choccies.
Ada birthday cake,cupcake,slice cake and gift box.
Minat yang macam ni boleh emel rezekiwalon@gmail.com or call eina at 012-3582639 to order

Vanilla muffin with oreo crumbs



Ordered by my mum's fren, aunty wok for makan2 at her parents place in Paya Jaras.
Eina buatkan vanilla muffins topped with buttercream and oreo cookie crumbs.
Sori, pic kureng memuaskan..nampak tak yg bulat hitam kat tengah tu apa?

Tuesday, July 6, 2010

Promosi Ramadhan 2010

Sempena Ramadhan yang bekal menjelang kami ingin memperkenalkan produk baru dari Rezeki Walon iaitu Chocolate Dates Gift Pack.
Buah kurma madu segar,tanpa biji yg disaluti chocolate ini sesuai dijadikan sebagai hadiah atau pemberian buat yang tersayang, keluarga dan sahabat handai.Kami turut menerima large order bagi hadiah korporat dan harga boleh dirunding.
Chocolate Dates varieties :
1. Milk/Dark/White Choc Dates Gift Pack = RM12.00
2. Milk/Dark/White Choc Dates+Almond Gift Pack = RM14.00





Berminat?Hubungi eina di 012-3582639 atau emel rezekiwalon@gmail.com untuk tempahan atau pertanyaan.

Little Teddy Choccies


Individual pack


boleh pilih kaler


little teddy gift pack

Little Teddy Choccies yang chomel ni sangat sesuai dijadikan doorgift untuk majlis harijadi dan cukur jambul anak anda.Malah little teddy choc gift pack juga sesuai dijadikan hadiah buat yg tersayang, hadiah harijadi dan hantaran pertunangan mahupun perkahwinan.
Little teddy choccies datang dalam 4 pilihan iaitu:
1. plain milk/white/dark choc teddy = RM1.50/pc
2. muesli crunch teddy = RM1.70/pc
3. crunchy peanut teddy = RM1.60/pc
4. oreo crumb teddy = RM1.60/pc

Call 012-3582639 atau emel rezekiwalon@gmail.com untuk tempahan.

Monday, July 5, 2010

Sample Choccies





Purple + Silver Themed Hantaran Cuppies

Najwa ordered 16pcs large cupcake for her engagement.Eina buatkan american choc cuppies untuk najwa.Tq Najwa...Hope to hear from you for your wedding pulak.hehehe...