Deskripsi Kelas Cupcake Deko

DESKRIPSI KELAS BASIC CUPCAKE DECORATING



Basic Cupcake Decorating Class anjuran Rezeki Walon Enterprise boleh disertai dengan yuran sebanyak RM140 sahaja. Kelas cupcake deko akan berlangsung selama selama 3 jam dan amat sesuai untuk beginner yang ingin mempelajari teknik-teknik mendeko cupcake. Peralatan yg perlu dibawa ialah apron,kain lap dan tupperware untuk membawa pulang cupcake. Setiap pelajar akan membawa pulang 12 biji cupcakes yg telah dideko sendiri. Antara tema2 hiasan yg akan dipelajari ialah garden theme, flower basket, kids theme dll.Sila confirmkan tempat anda selewat-lewatnya 3 hari sebelum tarikh kelas diadakan.Email rezekiwalon@gmail atau call 018-2266577 untuk mendaftar

Kelas Hands-On Homemade Chocolate

KELAS HANDS-ON HOMEMADE CHOCOLATE

Kami akan menganjurkan kelas hands-on homemade chocolate.Class details:

Mempelajari teknik mudah pembuatan choc menggunakan choc compound (dark, milk dan white).Anda akan membawa pulang choc yang dibuat sendiri berserta 1 free choc mould.

Akan diajar cara menghasilkan :
1. Lollichoc pelbagai warna
2. Assorted choc praline with filling (blueberry,strawberry,dark choc,caramel)
3. ChocOreo
4. Teknik mewarnakan coklat
Kelas akan berlangsung selama 4 jam.Yuran pendaftaran adalah sebanyak RM150 sahaja.
Sila email rezekiwalon@gmail untuk mendapatkan jadual kelas.

Sunday, August 8, 2010

Second order of vanilla muffin with oreo crumbs


Nurul,one of my loyal customers ordered these utk bwk balik kampung.
2 boxes of 15pcs vanilla muffin with oreo crumbs..tq Nurul.


Rasa yang sungguh istimewa..sesuai untuk makan2 dan birthday parties.


Vanilla muffin with oreo crumbs ni juga boleh ditempah plainly without any icing.
Untuk tempahan call eina di 012-3582639 atau emel eina kat rezekiwalon@gmail.com

Ketupat Design OreoDelight Choccies





Specially for this coming Aidilfitri...
Ketupat design OreoDelight Choccies..boleh didapati in individual box,box of 6 or loose order.
Berminat?Call eina di 012-3582639 atau emel rezekiwalon@gmail.com untuk tempahan.

Marshmellow Lolli-Choccies




Coconut marshmellow lolli-choccies


Rainbow marshmellow lolli-choccies

Arsenal Logo OreoDelight Choccies



Thursday, July 29, 2010

Cute Ladybird Lolli-chocies







These cuties sesuai dijadikan hadiah birthday, hadiah graduasi atau untuk yg tersayang.
Commeelllll sgt!

Wednesday, July 28, 2010

Baby themed cupcakes





Yang ni pun ordered by Jojie, to be delivered to her fren, Mala in Bandar Tun Razak.
Mala is expecting a baby, dued end of this month.
Best wishes to u Mala.
And as for Jojie..thanx again!

Fondant engagement cuppies





Order ni dari my returning customer,Jojie.
Untuk kawan dia kalau tak silap eina.
Eina buatkan american choc cuppies, topped with golden dusted fondant and decorated with pink plus blue roses + butterflies.
Congrats untuk Diana dan Azizi...Tq Jojie

Lovey-dovey lolli-choccies





Heart shaped lollie-choccies and l.o.v.e. lolli-choccies with edible gold dust.
Contact eina at 012-3582639 or emel rezekiwalon@gmail.com to order

Birthday Lolli-choccies





These are birthday themed lolli-choccies.
Ada birthday cake,cupcake,slice cake and gift box.
Minat yang macam ni boleh emel rezekiwalon@gmail.com or call eina at 012-3582639 to order

Vanilla muffin with oreo crumbs



Ordered by my mum's fren, aunty wok for makan2 at her parents place in Paya Jaras.
Eina buatkan vanilla muffins topped with buttercream and oreo cookie crumbs.
Sori, pic kureng memuaskan..nampak tak yg bulat hitam kat tengah tu apa?

Tuesday, July 6, 2010

Promosi Ramadhan 2010

Sempena Ramadhan yang bekal menjelang kami ingin memperkenalkan produk baru dari Rezeki Walon iaitu Chocolate Dates Gift Pack.
Buah kurma madu segar,tanpa biji yg disaluti chocolate ini sesuai dijadikan sebagai hadiah atau pemberian buat yang tersayang, keluarga dan sahabat handai.Kami turut menerima large order bagi hadiah korporat dan harga boleh dirunding.
Chocolate Dates varieties :
1. Milk/Dark/White Choc Dates Gift Pack = RM12.00
2. Milk/Dark/White Choc Dates+Almond Gift Pack = RM14.00





Berminat?Hubungi eina di 012-3582639 atau emel rezekiwalon@gmail.com untuk tempahan atau pertanyaan.

Little Teddy Choccies


Individual pack


boleh pilih kaler


little teddy gift pack

Little Teddy Choccies yang chomel ni sangat sesuai dijadikan doorgift untuk majlis harijadi dan cukur jambul anak anda.Malah little teddy choc gift pack juga sesuai dijadikan hadiah buat yg tersayang, hadiah harijadi dan hantaran pertunangan mahupun perkahwinan.
Little teddy choccies datang dalam 4 pilihan iaitu:
1. plain milk/white/dark choc teddy = RM1.50/pc
2. muesli crunch teddy = RM1.70/pc
3. crunchy peanut teddy = RM1.60/pc
4. oreo crumb teddy = RM1.60/pc

Call 012-3582639 atau emel rezekiwalon@gmail.com untuk tempahan.

Monday, July 5, 2010

Sample Choccies





Purple + Silver Themed Hantaran Cuppies

Najwa ordered 16pcs large cupcake for her engagement.Eina buatkan american choc cuppies untuk najwa.Tq Najwa...Hope to hear from you for your wedding pulak.hehehe...


Thursday, June 17, 2010

Cupcake Untuk Majlis Merisik









Cupcakes ni adalah tempahan dari Nurina all the way from Port Klang untuk majlis merisik kakaknye di Melaka.Tema - ungu dan putih.
Yang 6 pcs cupcake tu pulak untuk Fathers' Day celebration katanye.
Tq for your order!

Tuesday, June 15, 2010

Tribute To All Dads

Fathers' Day is jez around the corner..
Still looking for the right gift your beloved dad?
Look no more..This time let the chocolates do the talking.



No matter its for your 'PAPA', 'DADDY', 'ABAH' or 'AYAH',don't miss this great promo to brighten up their Fathers' Day.
Order this Fathers' Day Choc now to be collected on Friday (18/06/2010) at my place.
Fathers' Day Choc Gift (assorted/16pcs) + Riben only at RM18.
Ordering will be open till tomorrow, Thursday (17/06/2010), 5pm.

Kelas Basic Cupcake Deco 12/06/2010

Kelas kali ni dihadiri oleh Kak Mariam.
Lihatlah hasil kerja Kak Mariam..Not bad kan?
Akak ni pemalu.Tak bagi eina snap gambar dia sekali.





Kak Mariam pun cadang2 nak start cupcake bisnes.
Selamat maju jaya akak...

Wednesday, June 9, 2010

Kelas Basic Cupcake Deko 6/06/2010

Sepatutnye kelas ni dihadiri oleh 2 orang student, Lia dan Iffah.Tapi Lia couldn't make it due to masalah yg tak dapat dielakkan.
So hari tu eina one to one dengan Iffah je.

Inilah hasil kerja Iffah.



Kata Iffah, dia belajar deko cupcake ni untuk start bisnes.
So eina wish Iffah all the best n u can always contact me for any enquiries.